Home Het Chalet Ligging/Recreatie Voorzieningen Tarieven Contact

Van harte welkom in Lith, het
"Dorp aan de Rivier"

Schitterend gelegen in het karakteristieke oevergebied van de Maas met oude vestingstadjes als Heusden, Ammerzoden en Nederhemert.

De ruigere Waal is hier via een kanaal en een sluis verbonden met de Maas. In dit gebied zijn daardoor voldoende visstekjes voorhanden. De achterliggende velden en vernieuwde dijken bieden schitterende wandel- en fietsroutes.

Ook duiken behoort tot de mogelijkheden! Kun je deze schatkist vinden (4:39)...?

Thuisbasis "De Lithse Ham"

Maaspark "De Lithse Ham" omvat maar liefst 250 ha. recreatieplassen, een verwarmd buitenzwembad met royaal zonneterras, ruime zandstranden, zonneweiden, sportveld voor o.a. basketbal, volleybal en badminton, tennisbaan, waterglijbaan, speeltuinen, recreatie-programma's in de schoolvakanties en nog veel meer, voor ieder wat wils. Jeu de boules, tafeltennis, paardrijden, surfen, varen, para-sailen en zeilen mogelijk, evenals duiken en vissen. Ook is er een sfeervolle horecagelegenheid met kantine, restaurant, café, zaal, snackbar, speelautomaten, biljart, en spellen.

Op het zonneterras met fascinerend uitzicht over de jachthaven geniet u van de rust of juist de levendigheid van de activiteiten die zich om u heen op het water afspelen. Voor de kinderen heeft het "animatieteam" op de Lithse Ham elke dag tijdens de vakantieperiode een leuk en uitgebreid programma voor alle leeftijden.


In en rond Lith is er ook vanalles te zien en te doen. Op niet al te grote afstand van het park vindt u o.a. diverse musea, monumenten en dierentuin, sluis- en stuwcomplex, golfslagbad Oss, Bergkorenmolen, oude steden, bowlingcentrum en biljart een snookercentrum, mogelijkheid tot boottocht, Autotron, Efteling en Beekse Bergen. Zie ook deze site over de regio.

Toekomstmuziek ...

bekijk meer filmpjes over de Lithse ham

Ligging


Google Maps

download de plattegrond van de "Litse Ham"

vakantiehuisje bungalow chalet 6 persoons 4 persoons Brabant Maas Oss vakantiebungalow Lithse Ham Os Plekske vakantiehuisje bungalow chalet 6 persoons 4 persoons Brabant Maas Oss vakantiebungalow Lithse Ham Os Plekske vakantiehuisje bungalow chalet 6 persoons 4 persoons Brabant Maas Oss vakantiebungalow Lithse Ham Os Plekskevakantiehuisje bungalow chalet 6 persoons 4 persoons Brabant Maas Oss vakantiebungalow Lithse Ham Os Plekske vakantiehuisje bungalow chalet 6 persoons 4 persoons Brabant Maas Oss vakantiebungalow Lithse Ham Os Plekske

links